Beschermhoezen

In het voorjaar en in de zomer is het mooi weer met aangename temperaturen en is het een perfect moment om te relaxen op jouw loungeset. Een loungeset is een fijne bank met vaak veel ruimte. Zo kun je met veel mensen vertoeven op deze bank of zelf lekker liggen in het zonnetje. Als de dagen korter worden en de temperaturen omlaaggaan, dan zul je minder gebruik maken van de loungeset. Niet iedereen heeft de ruimte om de loungeset droog en donker op te bergen. In dat geval is een beschermhoes voor loungeset erg handig om te gebruiken. In ons assortiment zitten verschillende beschermhoezen voor een loungeset.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gemakkelijk betalen!

Makkelijk betalen zoals jij dat wilt
 • pinnen

  Betalen bij aflevering (pin/contant).

 • Riverty

  Achteraf betalen binnen 14 dagen.

 • inthree

  Betaal in 3 keer, 0% rente. Zonder BKR registratie.

 • spraypay

  Betaal gespreid in 12,18,24 of in 36 maanden

Elk jaar opnieuw genieten van jouw loungeset

Een loungeset kan soms een flinke investering zijn, maar het is het geld meer dan waard. Wel is het dan verstandig om zo goed mogelijk met de loungeset om te gaan. Als de herfst begint en je dus vrijwel geen gebruik meer gaat maken van de loungeset, dan kun je de set het beste opbergen. Als je geen ruimte hiervoor hebt, dan kun je een beschermhoes voor een loungeset aanschaffen. Zo’n beschermhoes voor een loungeset heeft meerdere voordelen. Zo beschermt het de loungeset tegen natuurlijke elementen als regen, wind, sneeuw en zonlicht. Dit zijn elementen die allemaal de nodige schade kunnen veroorzaken aan de loungeset. Daarnaast is het ook een bescherming tegen vuil als vogelpoep, bladeren en ander vuil. Ten derde biedt een beschermhoes ook gemakkelijk onderhoud. De eerdergenoemde natuurlijke elementen en vuil kunnen de set niet aantasten en daardoor hoef je enkel de hoes eraf te halen en je kunt de set weer gebruiken. Nog een belangrijk voordeel van een beschermhoes is de bescherming tegen diefstal. Een loungeset is aantrekkelijk voor dieven, maar als er een beschermhoes omheen zit moeten er extra handelingen worden gedaan en hierdoor laten dieven het vaak afweten.

Beschermhoes voor een loungeset van zeer goede kwaliteit

De beschermhoezen in ons assortiment zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit. Zo heb je er erg lang plezier van en is de bescherming van de tuinmeubelen optimaal. Voor de loungesets zijn er in diverse afmetingen beschermhoezen in zowel rechthoekige als een vierkante vorm. Naast beschermhoezen voor loungesets hebben we ook beschermhoezen voor tuinsets. Deze zijn er in zowel een rechthoekige als een ronde vorm. Let goed op dat als je een beschermhoes gebruikt, er altijd frisse lucht bij kan. Zo voorkom je vochtophoping en uiteindelijk schimmel op de sets.

Een beschermhoes aanschaffen bij Oude Wesselink Tuinmeubelen

Ben jij op zoek naar een geschikte beschermhoes voor een loungeset of voor een tuinset? Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen hebben we hoogwaardige beschermhoezen in verschillende vormen en maten. Zo is er altijd wel een geschikte beschermhoes voor jouw set. Naast beschermhoezen hebben wij een ruim aanbod in diverse tuinmeubelen. Diverse tuinstoelen met verschillende functies, tuintafels in verschillende vormen en maten, allerlei soorten tuinsets en loungesets, diverse ligbedden en tuinaccessoires als parasols, kussenboxen en aluminium overkappingen. Als je jouw tuin in wilt richten met hoogwaardige en mooie producten, dan ben je bij Oude Wesselink Tuinmeubelen op het juiste adres. Wil je dit met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom in Enter. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.