In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vind je een grote collectie tuinmeubelen. Wij snappen als geen ander dat je graag een mooie loungeset of tuintafel in de tuin hebt staan.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je budget het net niet helemaal toelaat om die ene gewilde loungeset te kopen. Om je hierbij te helpen zijn we samen gaan werken met in3. Met in3 heb je de mogelijkheid om het product aan te schaffen en in 3 termijnen te betalen. Het grote voordeel van in3 is dan ook dat je geen rente over het bedrag betaalt en je geen BKR registratie krijgt.

Het minimale bestelbedrag van in3 is €100,- en het maximale is €3000,-. Voor de betaling doet in3 een snelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling onverwachts niet geautoriseerd worden dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?

Tijdens je bestelling kies je voor de betaalmethode in3. Het systeem doet hierna een snelle gegevenscontrole en daarna betaal je het eerste deel via iDeal. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later betaal je het derde deel.

 • stap 1
  Kies & check

  Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 • stap 2
  1e betaling & verzending

  Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 • stap 3
  2e & 3e betaling

  Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.