In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vindt u een grote collectie tuinmeubelen. Wij snappen als geen ander dat u graag een mooie loungeset of tuintafel in de tuin hebt staan.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw budget het net niet helemaal toelaat om die ene gewilde loungeset te kopen. Om u hierbij te helpen zijn we samen gaan werken met in3. Met in3 heeft u de mogelijkheid om het product aan te schaffen en in 3 termijnen te betalen. Het grote voordeel van in3 is dan ook dat u geen rente over het bedrag betaald en je geen BKR registratie krijgt.

Het minimale bestelbedrag van in3 is €100,- en het maximale is €3000,-. Voor de betaling doet in3 een snelle gegevenscontrole. Mocht u verzoek tot betaling onverwachts niet geautoriseerd worden dan kunt u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?

Tijdens uw bestelling kiest u voor de betaalmethode in3. Het systeem doet hierna een snelle gegevenscontrole en daarna betaal je het eerste deel via iDeal. 30 dagen later betaalt u het tweede deel en weer 30 dagen later betaalt u het derde deel.

 • stap 1
  Kies & check

  Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 • stap 2
  1e betaling & verzending

  U doet direct uw eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 • stap 3
  2e & 3e betaling

  Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling en binnen 60 dagen doet u de derde betaling.