Bijzettafel buiten

Bij het stijgen van de buitentemperaturen waar je in de aanloop naar de lente naar uitkijkt, ga je het liefst zoveel mogelijk naar buiten. Lekker de tuin in of je balkon op om van de buitenlucht te genieten en de zon op je gezicht te voelen. Voor dit soort momenten doe je extra je best de buitenruimte optimaal en sfeervol in te richten. Trek de woonkamer door naar buiten en zorg met een complete tuinset inclusief bijzettafel voor buiten voor een gezellige tuin.

Alle Bijzettafel buiten 4 totaal

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tuintafel Rond Firenze 150 Kermamisch Dark Grey
  Regular Price € 989,00 Special Price € 849,00
 2. Cerreto Aluminium Vuurtafel met Keramischblad 145 Dark Grey
  Regular Price € 1.299,00 Special Price € 995,00
 3. Genua Aluminium Vuurtafel met Spraystoneblad 120 Dark Grey
  Regular Price € 1.299,00 Special Price € 995,00
 4. Buseto Aluminium Vuurtafel Teak 134 x 86 Dark Grey
  Regular Price € 1.399,00 Special Price € 995,00

Alle Bijzettafel buiten 4 totaal

Van hoog naar laag sorteren

Gemakkelijk betalen!

Makkelijk betalen zoals jij dat wilt
 • pinnen

  Betalen bij aflevering (pin/contant).

 • Riverty

  Achteraf betalen binnen 14 dagen.

 • inthree

  Betaal in 3 keer, 0% rente. Zonder BKR registratie.

 • spraypay

  Betaal gespreid in 12,18,24 of in 36 maanden

De woonkamer naar buiten

Waar je bij je interieur veel aandacht legt in het creëren van een gezellige en stijlvolle ruimte, wil je dat ook in je tuin realiseren. Een tweede woonkamer waar je met mooi weer kunt ontspannen, met je gezin samen bent en je dagelijkse maaltijden nuttigt. Een sfeervolle inrichting van je tuin is niet moeilijk, zeker niet met ons assortiment. Denk aan een mooie houten tuinset of een royale hoekbank met ruimte voor het hele gezin.

De inrichting van de woonkamer buiten is niet af zonder aankleding met tuinaccessoires, groen en kleine meubelen. Juist door bijvoorbeeld een mooie bijzettafel voor buiten in de zithoek te plaatsen, vul je de tuin aan met gezellige elementen die de tuin echt afmaken.


Ook voor het balkon

De bijzettafel voor buiten is naast een stijlvolle toevoeging ook een praktisch meubelstuk dat je op allerlei manieren kunt toepassen. Als salontafel te midden van de zithoek, naast je loungestoel als plek voor je drankje of leesboek of als tafeltje voor je buitenplanten. Juist kleine meubelen waaronder een bijzettafel voor buiten maken het verschil tussen een praktische en een sfeervolle tuin.

Behalve de tuin kun je ook het balkon aankleden met mooie, niet al te grote tuinmeubelen. Op de kleinere oppervlakte komt een stijlvolle bijzettafel voor buiten goed tot zijn recht. Wil je er ontspannen kunnen zitten, dan is een tuinset voor het balkon erg geschikt. Zonder dat de tuinset te veel ruimte innemen, creëer je een royale en sfeervolle zithoek op je balkon.

Bijzettafel voor buiten bestellen bij Oude Wesselink Tuinmeubelen

Maak de inrichting van je buitenwoonkamer af met een mooie en praktische bijzettafel voor buiten. Met diverse uitvoeringen in ons assortiment vind je altijd het model dat bij jouw smaak past. Is je tweede woonkamer bijna af? Plaats online je bestelling en maak je klaar om samen met je gezin heerlijk in de buitenlucht te genieten. Meer weten over de bijzettafels of een van onze andere producten? Schroom niet contact met ons op te nemen, zodat we je met persoonlijk advies kunnen helpen.