Beschermhoezen

Waar je gedurende het voorjaar en de zomer zoveel mogelijk geniet van het aangename weer in je eigen tuin, zorgen de natte herfst en koude winter ervoor dat je vaker binnen blijft. Ondertussen staat je tuinset nog wel buiten en wordt die blootgesteld aan alle weerselementen. Om te voorkomen dat hij beschadigd raakt, raden we je aan een beschermhoes over de tuinset te doen. In ons assortiment vind je diverse beschermhoezen van hoge kwaliteit voor optimale bescherming.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gemakkelijk betalen!

Makkelijk betalen zoals jij dat wilt
 • pinnen

  Betalen bij aflevering (pin/contant).

 • Riverty

  Achteraf betalen binnen 14 dagen.

 • inthree

  Betaal in 3 keer, 0% rente. Zonder BKR registratie.

 • spraypay

  Betaal gespreid in 12,18,24 of in 36 maanden

Jaar in jaar uit je tuinset gebruiken

Wanneer je je tuin sfeervol hebt ingericht en er als het ware een tweede woonkamer van hebt gemaakt, dan wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Iedere zomer ben je zoveel mogelijk in de tuin te vinden om met je gezin aan de tuintafel te zitten of om lekker te ontspannen in de loungeset. Nadert het koudere weer, ook dan probeer je nog regelmatig buiten naast de vuurkorf te zitten.

De momenten dat je niet buiten zit omdat het dreigt te regenen, is het verstandig je tuinmeubilair af te dekken. Met een sterke beschermhoes is de tuinset beschermd. Hoewel je het aanvankelijk een heel gedoe vindt om de hoes helemaal over de tuintafel of hoekbank te doen, raden we je toch aan dit wel te doen. Op lange termijn heb je er alleen maar plezier van.

Beschermhoezen voor tafels én complete tuinsets

Onze beschermhoezen voor tuinsets zijn van hoge kwaliteit. Ze houden met gemak alle weersomstandigheden tegen, waardoor de uitstraling en stevigheid van je tuinmeubelen optimaal behouden blijven. De beschermhoezen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, dus je vindt altijd een formaat dat geschikt is voor jouw tuinmeubelen. Van enkel een tuinstoel tot een complete lounge-dining set, de tuinmeubelen passen gemakkelijk onder de hoezen.

Wil je je tuinmeubelen beschermen, sluit de beschermhoes dan niet volledig af. De meubelen willen graag nog kunnen ademen, dus het is belangrijk dat er nog frisse lucht onder de hoes door kan stromen. Op die manier houd je de tuinmeubelen goed en kun je ze iedere zomer, en wellicht ook ’s winters, opnieuw gebruiken.

Beschermhoes voor je tuinset bestellen bij Oude Wesselink Tuinmeubelen

Zorg voor goede bescherming van je tuinmeubelen, zodat je er jaar na jaar weer gebruik van kan maken. Met een beschermhoes blijft je tuinset in optimale conditie. Bepaal het formaat dat je nodig hebt en plaats online je bestelling. Heb je vragen over onze beschermhoezen of wil je meer weten over het onderhoud van je tuinmeubelen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je vragen kunnen beantwoorden.