Vacatures

Zaterdag 25-11-2017 / Vrijdag 01-12-2017 en Zaterdag 02-12-2017 inloopdagen van 11:00 tot 15:00 uur ’s middags voor de functie van Chauffeur voor onze oproep poule.

Oproeppoule: Meerdere chauffeurs gezocht die 2, 3 a 4 dagen per week voor ons aan de slag kunnen als chauffeur. Uiteraard is deze functie ook geschikt voor 50+. Wij vragen uiteraard wel ervaring als chauffeur. Werkzaamheden zullen starten met de aanvang van het nieuwe seizoen, maart t/m juli, dit najaar af en toe een rit om vast kennis op te doen met onze producten en de bezorging.

Wie zijn wij

Oude Wesselink Tuinmeubelen is een specialist op het gebied van tuinmeubelen. Binnen dit familiebedrijf heerst een professionele en prettige werksfeer. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en verwachten dit ook van onze medewerkers.

Dagelijkse bezigheden

Het ligt uiteraard aan de route hoelaat je van huis weggaat. Het kan zijn dat je in Zeeland begint of in Noord-Holland en dan werk je van daaruit weer terug richting Geesteren. Het is jouw taak om op tijd de tuinmeubelen te bezorgen en dit uiteraard op een klantvriendelijke en professionele wijze doet. Nadat je hele route gedaan is keer je terug en laad je de bus weer voor de volgende dag en kun je naar huis.

Ons team

We zijn een klein team en we verwachten dat iedereen elkaar ondersteunt en bijspringt waar nodig. Met elkaar zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt!

Wat vragen wij

- Minimaal MBO 3 of 4 werk en denkniveau;

- Afgeronde opleiding of aantoonbare werkervaring op het gebied van chauffeur;

- Je bent communicatief vaardig;

- Je hebt geen 9 – 5 mentaliteit;

- Goede beheersing van de Nederlandse taal;

- Klantgericht;

- Servicegericht;

- Accuraat en geordend;

- In bezit van rijbewijs B;

- Woonachtig in de omgeving van Enter, Wierden, Rijssen, Almelo, Geesteren;

Wat bieden wij

- Uitstekende salaris voorwaarden;

- Bonus bij goed functioneren;

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Bij goed functioneren vaste aanstelling mogelijk;

- Persoonlijke ontwikkeling;

- Goede werksfeer en leuke collega’s;

- Je bent onderdeel van een gemotiveerd team;

Enthousiast geworden:

Is het antwoord ja?

Dan zien wij je graag op één van onze inloopdagen tussen 11:00 en 15:00 uur ’s middags. Neem alsjeblieft een up to date CV mee en leg ons in het kort uit waarom je deel uit wilt maken van onze oproeppoule. (Zonder CV wordt uw sollicitatie niet in behandeling genomen)

Locatie:

Breemhaarsweg 4

7678TJ Geesteren

Soort dienstverband: Deeltijd

Soort dienstverband: Deeltijd