Zoek het hogerop met een barset in je tuin


Het echte lenteweer wil nog niet helemaal op gang komen maar dat betekent niet dat we vast kunnen dromen van een mooie zomer. En waar volop tuinsets, loungesets en lounge-diningsets worden geprezen is het ook tijd om aandacht te besteden aan een ander soort set: de barset.

 

De perfecte borreltafel

Een lage set is fijn op het moment dat je lekker wilt hangen, uitgebreid wilt tafelen of om elk weekend met de familie aan door te brengen. Maar wil je liever lekker borrelen dan is een barset beter geschikt. Het hoger zitten, staand aan tafel kunnen hangen en actieve houding zorgen ervoor dat je de hele avond actief blijft (als je buren het net zo gezellig vinden dan).

 

Creëer een aparte ruimte in jouw tuin

Niet iedereen heeft de ruimte hiervoor maar heb je het geluk om een ruime tuin te hebben dan is een gezellig hoekje maken voor jouw barset misschien wel een goed idee. Door een gezellige hoek in te richten met verlichting, groen maar misschien ook wel een buitenkoelkast kun je op elk moment gasten verwelkomen voor een ijskoud biertje of een glas wijn! Daarnaast krijg je op deze manier een aparte hoek om te kunnen staan, rondlopen of misschien zelfs een dansje te wagen. Dat allemaal zonder de boel te hoeven verbouwen in jouw tuin!

 

Niet alleen voor feesten geschikt

Ben je niet per se op zoek naar festiviteiten in de tuin zijn er nog genoeg andere manieren om de barset te gebruiken. Zo is een hoge tafel makkelijk om even snel aan te ontbijten of een snelle kop koffie in de zon te doen voor de werkdag begint. Of om bordspellen te spelen. Een barset is dan ook perfect geschikt voor net even iets anders in jouw tuin.

 

Net zoals elke andere set is het belangrijk om een barset te onderhouden. Maar anders dan andere tuinsets biedt een barset extra veelzijdigheid aan jouw tuin. Het kan extra steun bieden door rechtop te zitten met rugleuning, meer comfort geven omdat je wel lekker kan hangen en het oogt ook mooi en modern in jouw tuin. Ben je overtuigd? Dan is de Saint Louis aluminium barset misschien wel de perfecte set voor jouw tuin!

Zoek het hogerop met een barset in je tuin