Winteruitverkoop Oude Wesselink Tuinmeubelen


We zitten midden in de winter en de kou wat betekend dat we mogen beginnen met aftellen richting de lente en het mooie weer! En ook al lijkt het er nog niet naar, dit is wel het moment om te beginnen met het samenstellen van jouw tuinset. Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vind je mooie aanbiedingen om het jaar goed mee te beginnen.

 

Tivoli Loungeset

Simpel en strak, goed te verwerken in een hoek en met ligbed functie is de Tivoli Loungeset de perfecte tuinset voor veel tuinen. Door het aluminium frame kun je de set het hele jaar buiten laten staan. De kussens zijn daarnaast uitwasbaar. Dit maakt de Tivoli Loungeset zeer onderhoudsvriendelijk maar ook een mooie strakke stijl die past in de huidige tijdsgeest. Door de hoekvormige bank en bijgesloten vierkante lage tafel past deze set makkelijk in jouw tuin en kun je goed ruimte besparen voor veel groen en kleur.

 

Atlanta Aluminium Loungeset

De Atlanta Aluminium Loungeset brengt hout en aluminium samen. Net zoals de Tivoli Loungeset zorgt de hoekbank met lage tafel ervoor dat je de tuinset goed kan verwerken in jouw tuin en genoeg aan ruimte overhoudt. Maar de houten elementen van de Atlanta Loungeset verschilt door de houten elementen. Daardoor krijg je een meer klassieke uitstraling. Maar met een moderne tint door de aluminium onderdelen. En zelfs met het hout kun je de Atlanta set het hele jaar buiten laten staan.

 

Las Palmas Loungeset

Een ‘gouwe ouwe’: de Las Palmas Loungeset. Maar klassiekers zijn klassiekers voor een reden. Al jarenlang is de Las Palmas Loungeset een succes in ons assortiment. De hoge krukken zijn makkelijk op te bergen en zorgen ervoor dat je makkelijk rond de tafel kan zitten maar ook ruimte kan creëren in je tuin. Het wicker materiaal is niet zo makkelijk schoon te maken als een aluminium frame maar geeft wel meer sfeer aan jouw tuin. En met de juiste middelen is ook het wicker gemakkelijk in onderhoud. Perfect voor een iets robuustere look!

 

Vegas Loungeset

De Vegas Loungeset biedt een wicker uitstraling met een aluminium basis. Een mooi uiterlijk gecombineerd met een solide basis. Met de extra loungestoel is de Vegas set niet ruimtebesparend maar gemaakt voor comfort. Zowel de ruime stoel als de bank zijn perfect om lekker in te relaxen. Met een extra stuk dat gebruikt kan worden als tafel of om op te zitten als er extra gezelschap is. Zo kun je de hele zomer in jouw tuin blijven hangen!

 

Saint Petersburg Aluminium Loungeset

De Saint Petersburg Aluminium Loungeset is dé set voor het hele jaar. De aluminium set van hoge kwaliteit materialen kan het hele jaar buiten blijven staan. En de vuurtafel geeft een gezellige sfeer en hitte waarmee je ook in de winter buiten kan blijven. Perfect om in de bank te hangen en genoeg ruimte om aan de tafel te eten. Een echte set van alle markten thuis met een mooie moderne uitstraling!

 

Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen bieden we het hele jaar door hoge kwaliteit tuinmeubelen voor een mooie prijs. Kijk dus ook vooral door de rest van het aanbod in onze outlet!

Winteruitverkoop Oude Wesselink Tuinmeubelen