Winteruitverkoop 2022


Tijdens de koude winterdagen missen wij de zomer altijd het meest. Terwijl je bij de openhaard nog één keer terugdenkt aan die fijne zomerdagen is dit ook het moment om weer vooruit te kijken. Vooruitkijken naar een heerlijke nieuwe zomer! En om extra van de zomer te kunnen genieten is het belangrijk om je tuin zo goed mogelijk in te richten. En om jou te helpen als je daar nu al mee wilt beginnen hebben wij speciaal voor jou onze winteruitverkoop. De beste Oude Wesselink tuinmeubelen voor jou om de winter door te komen én je voor te bereiden op een mooie zomer!

 

Lekker hangen in onze loungesets

Afhankelijk van de grootte van jouw tuin hebben wij verschillende loungesets waardoor je optimaal gebruik kan maken van de oppervlakte. Als je echt de ruimte hebt dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe hoekbank met lage tafel zoals onze Los Angeles aluminium loungeset. Wil je een loungeset waar je kan ontspannen maar ook gezellig kan eten dan is de Las Palmas loungeset misschien meer iets voor jou. Of kijk eens naar de Minnesota loungeset met tuinstoelen!

 

Maak jouw tuin compleet met een losse tafel, bank of stoelen

Heb je je tuin al bijna ingericht en ben je nog op zoek naar het laatste missende puzzelstukje? Wij hebben een ruim aanbod losse tuinmeubelen in onze winteruitverkoop! Zo hebben wij verschillende tafels zoals de prachtige Menorca tafel, de robuuste Norwich tuintafel of juist de ronde Rio tafel. Heb je een tafel maar zoek je juist stoelen om jouw tuin compleet te maken? Ook dan is er een ruim aanbod met bijvoorbeeld de Marling dining stoel of juist de Bakersfield lounge stoel. Wil je nog een plek om onderuitgezakt in je tuin te zitten dan is er ook het Oxford ligbed.

 

Naast verschillende loungesets of losse tuinmeubelen hebben we nog veel meer in onze aanbieding. Zo zit er ruim verschil in al onze sets en hebben we ook allerlei parasols. Zo is er voor ieder wat wils en voor elke tuin een geschikt meubel! Kijk voor ons volledige aanbod op onze pagina ikwiltuinmeubelen.nl/outlet.

Winteruitverkoop 2022