Tuinmeubelen en loungesets: de nieuwste trends voor 2016


Nu het einde van het jaar nadert, wordt het tijd om vooruit te blikken naar 2016. Het komende jaar beloven namelijk diverse nieuwe trends hun intrede te doen op het gebied van tuinmeubelen en loungesets. Wij geven u alvast een aantal sterk opkomende en inspirerende ideeën voor uw tuin.

Tuinsets en loungesets blijven onverminderd populair

Tuinsets en loungesets behoren nog altijd tot de populairste tuinmeubelen. De verwachting is dat hier het komende jaar zeker geen verandering in zal komen. Wel belooft het design van deze tuinmeubelen ietwat aangepast te worden.

Sterk in opkomst zijn onder meer de wat hogere loungesets en tafels, omdat deze beter geschikt zijn om te dineren. De doorsnee tuinset is op dit moment nog vooral wat dieper en ruimer en speelt vooral in op het loungegevoel.

In 2016 is een lounge dining set multifunctioneler. Tafels worden steeds vaker in hoogte verstelbaar, zodat het hele gezin met enkele handelingen over een volwaardige eettafel inclusief bijbehorende tuinmeubelen beschikt. Eet smakelijk!

Teak voor uw tuinset is bezig aan een revival

Steeds vaker zien we teak terugkomen in een moderne tuinset. Teak is een prachtig, bijna tijdloos materiaal, dat ook in 2016 helemaal trendy is. Een teak tuinmeubel verzekert u van een hoge duurzaamheid, een groot comfort en een uitzonderlijke kwaliteit.

Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vindt u een groot assortiment teakhouten tuinmeubelen, zoals bijvoorbeeld de prachtige Platinum Lyon Old Teak Tafel van gerecycled teakhout. Wilt u liever een tafel met aluminium inlegroosters? Bekijk dan eens onze Hartman Concept Tafel 240 x 100 Teak Top.

Teak komt in 2016 niet alleen terug in tafels bij lounge dining sets, maar ook als accent in hippe tuinstoelen. Wat te denken bijvoorbeeld van de comfortabele Hartman Alice Verstelbare Stoel Teak Arm met teakhouten armleggers en voorzien van een duurzaam aluminium frame?

Lounge dining set wordt multifunctioneel

We verklapten het hierboven al: in 2016 is een lounge dining set geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zoekt u een tuinset maar kunt u niet kiezen of u de voorkeur geeft aan dineren of borrelen?

Geen probleem, want met de multifunctionele loungesets in 2016 doet u het gewoon allebei. ’s Middags geniet u liggend op uw loungebank van een wijntje, terwijl u ’s avonds de tafel erbij schuift om met het hele gezin gezellig te barbecueën!

Op de website van Oude Wesselink vindt u tuinmeubelen online die u van alle gemakken voorzien en waaraan u vele jaren plezier kunt beleven. Bent u op zoek naar goedkope tuinmeubelen? Onze outlet tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en formaten en verzekeren u van de voordeligste prijs voor uw nieuwe tuinset.

Tuinmeubelen en loungesets: de nieuwste trends voor 2016