Tuinmeubel outlet: tuinmeubelen en accessoires


Wanneer u heerlijk wilt ontspannen in uw tuin of op het balkon, dan vindt u bij Oude Wesselink Tuinmeubelen precies wat u nodig heeft! Met meer dan 1000 m² aan showroomoppervlak hebben wij ontzettend veel te bieden op het gebied van tuinmeubelen. In onze tuinmeubel outlet vindt u een ruime collectie van de betere merken tuinmeubelen, zoals Royal Garden, Bellagio, Bukatchi. De winkel is gevestigd in Geesteren (Overijssel) en de showroom is zeker een bezoekje waard! Hier kunt u op uw gemak alle tuinmeubelen bekijken en bent u van harte welkom om de producten uit te proberen.

Verschillende materialen

De tuinmeubelen van Oude Wesselink Tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen: aluminium, vlechtwerk, teakhout, natuursteen, spraystone en polywood. De meubels zijn allen weerbestendig. Zo kunt u altijd een tuinset vinden die bij de stijl van uw tuin past en weet u zeker dat u nog lang kunt genieten van uw tuinset. Als u uw tuinset extra bescherming wilt bieden kunt u bij ons ook beschermhoezen kopen. Naast onze basiscollectie hebben wij het hele jaar door vele tuinmeubelen in de aanbieding staan op onze outletafdeling.

Tuinmeubel outlet

In de tuinmeubel outlet staan meubelen van topkwaliteit die voor een gunstige prijs verkocht worden. Alle outlet meubelen zijn op voorraad verkrijgbaar dus u hoeft niet lang te wachten voordat u uw tuinset in huis heeft. Jaarlijks bieden wij meer dan veertig tuinsets in de outlet te koop aan. Het loont dus zeker de moeite om de outletafdeling geregeld te bekijken als u op zoek bent naar een kwalitatief goede tuin- of loungeset.

Naast tuin- en loungesets, tafels, stoelen en lounge-dining sets verkopen wij ook accessoires in de outlet. Hierbij kunt u denken aan beschermhoezen voor uw tuinset, maar ook jaccuzi’s, tuinkussens en terrashaarden worden hier voor een vriendelijke prijs aangeboden. In detuinmeubel outlet koopt u prima kwaliteit voor een nog lagere prijs dan in de winkel! De outlet kunt u bezoeken in onze winkel in Geesteren. Onze medewerkers laten u graag de meubelen zien en kunnen u adviseren over uw aankoop. U kunt er ook voor kiezen om online de meubelen aan te schaffen.

Online kopen

Via onze webshop kunt u een of meerdere van onze duurzame producten in huis halen. Heel gemakkelijk als u geen tijd of zin heeft om de deur uit te gaan. Bekijk vanuit uw luie stoel de beste sales van topmerken en bestel online de tuinset of accessoire naar keuze! Omdat de sale tuinsets altijd voorradig zijn bent u ervan verzekerd dat u de tuinset zeer snel in huis heeft. Binnen drie dagen wordt uw bestelling al geleverd. Wanneer u boven de €500,- worden de tuinmeubels gratis bij u afgeleverd.

Als u geen zin heeft om zelf de meubels in elkaar te zetten doen onze monteurs dat graag voor u! Voor een kleine meerprijs installeren zij na aflevering direct uw tuinset, zodat u gelijk gebruik kunt maken van uw aankoop! Kijk dus voor de allerbeste sales op het gebied van tuinmeubelen bij de outlet van Oude Wisselink Tuinmeubelen en profiteer van de doorlopende aanbiedingen van topkwaliteit!

Tuinmeubel outlet: tuinmeubelen en accessoires