Thuiswerken is het lekkerst in de zon


Het is al jarenlang bekend en is nu echt onderdeel van het werkende leven. Bedrijven bieden de optie steeds vaker en bij sommige bedrijven is het zelfs verplicht om sommige dagen thuis te werken. Maar in het hete weer is een thuiskantoor binnen niet altijd de oplossing waar je naar op zoek bent. Als je thuis werkt en de optie hebt, dan wil je toch ook lekker van het weer genieten? Zet jouw thuiskantoor dan op in jouw tuin! Er zijn meerdere opties mogelijk voor een kantoor in je tuin zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

 

Handig om te weten

Er zijn een paar handigheidjes om rekening mee te houden. Om te beginnen: neem een buitenstopcontact of zorg voor een verlengsnoer. Dan ben je niet afhankelijk van het opladen van je laptop. Hou daarnaast ook rekening met de zon. Ook al vind je het zelf lekker om in de zon te zitten, jouw laptop denkt daar anders over. Als je laptop of computer oververhit raakt dan moet je in het beste geval een flinke poos wachten voor hij het weer gaat doen. En in de zon krijg je veel reflectie op je scherm en zie je dus weinig.

 

Kijk of je een standaard kan krijgen voor je laptop zodat je het jezelf extra makkelijk kan maken. Zorg ervoor dat je echt een soort bureau kan creëren, waarbij je je spullen ook makkelijk op kan slaan voor de volgende keer. Zorg er tot slot voor dat je een goede zit plek creëert, want als je acht uur lang achter elkaar werkt wilt je niet eindigen met pijnklachten van het stilzitten. Denk hierbij aan kussens of een luxe tuinstoel. Maak het echt jouw plekje!

 

Laat een kantoor in jouw tuin bouwen

Waar een kans ligt daar springt de creatieveling op in. Sinds thuiswerken een ‘ding’ is probeert iedereen het zo goed mogelijk voor zichzelf te maken. Om van de ruimte gebruik te maken en een eigen plek te creëren worden er daarom tuinhuisjes omgebouwd tot een kantoor of zelfs hele nieuwe ruimtes gebouwd! Je kunt het zo simpel of luxe maken als je zelf wilt, als de ruimte maar goed geïsoleerd is. Anders zit je alsnog weg te branden, maar dan in een tuinhuisje.

 

Een overkapping, parasol of een andere oplossing?

Wil je genieten van de frisse lucht maar wel een schaduwplek hebben dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een overkapping. Deze kun je op maat laten bouwen in jouw tuin of tegen je huis aan. Wil je een simpelere oplossing kun je een luifel laten installeren. Hiervoor moet je echter wel de ruimte hebben. Heb je deze niet, dan is een parasol ook een goede oplossing.

 

Je hebt parasols in allerlei soorten en maten, maar wil je echt een lekkere werkplek kun je het beste voor een zweefparasol gaan. Creëer een goeie, luxe schaduwplek en je wilt nooit meer ergens anders werken! .

 

Werk het jaar rond in je tuin

Een tuin heb je niet alleen voor de zomer. En een werkplek in je tuin wil je dus misschien ook wel vaker gebruik van maken dan alleen in de zomer. Heb je een tuinhuis als kantoor laat dan een verwarming installeren. Als je voor een overkapping gaat, dan kun je kiezen voor schuifdeuren. En overkapping of niet, een terrasverwarmer is altijd een goede oplossing om het warm te houden!

 

Een werkplek thuis of in je tuin kan niet alleen voor jou een uitkomst zijn. Als je bijvoorbeeld allebei thuiswerkt, of een studeerplek voor je kinderen wilt creëren. Nog een reden waarom een werkplek in je tuin een goed idee is. Zo kun je iedereen een plek bieden om te werken, binnenshuis of buitenshuis!

Thuiswerken is het lekkerst in de zon