Neem een kijkje in onze showroom


Het mooie weer is in aantocht! Een mooi moment om jezelf, en jouw tuin, te gaan voorbereiden. Maar misschien ben je nog niet zover en heb je eerst nog wat inspiratie nodig? Met een showroom van maar liefst 2.000 vierkante meter is er genoeg om uit te kiezen!

 

Wij denken graag met je mee

In onze showroom vind je de tuinmeubelen die perfect passen in jouw tuin. Een divers aanbod, onze ruime showroom is dan ook volledig gevuld met allerlei verschillende soort en maten tuinsets. Dit kan soms overweldigend zijn, maar geen paniek! Er staat altijd iemand voor je klaar om jou te helpen de juiste match te vinden. Of om rustig met je mee te denken als je nog niet weet waar je nou precies naar op zoek bent. Wil je alvast een idee krijgen van hoe onze showroom eruitziet? Op de homepagina van Oude Wesselink tuinmeubelen kun je onze showroom video bekijken om alvast een impressie te krijgen.

 

Zelf afhalen of toch liever bezorgen

Als je door onze showroom loopt en je ziet al wat je wilt dan kun je het natuurlijk direct meenemen. En als je vragen hebt staat er altijd iemand voor je klaar. Maar ben je er nog niet helemaal uit en heb je meer tijd nodig? Ons volledige assortiment is online terug te vinden. Wil je het toch nog komen ophalen dan zetten wij het voor je klaar. Maar als je liever aan huis bezorging wilt dan staan wij doorgaans binnen 3 werkdagen na bestelling voor je deur. We hebben zelfs de optie om te bezorgen tot en met op jouw terras en de tuinmeubelen voor jou te monteren, zo hoef je helemaal niks meer zelf te doen! Je vindt al onze voorwaarden hier terug.

 

Als je niet langs de showroom wilt gaan maar toch vragen hebt, neem dan ook vooral contact met ons op. In levende lijve, telefonisch of online, wij zijn er om jou te helpen de juiste tuinset voor jouw tuin te vinden!

Neem een kijkje in onze showroom