Nazomer Sale bij Oude Wesselink Tuinmeubelen


Minnesota Loungeset Oude Wesselink Tuinmeubelen Geesteren

Zojuist is bij ons de nazomer Sale van start gegaan. Diverse prachtige en luxe Lounge- en Diningsets voor de tuin, tegen zeer scherpe prijzen! Niet alleen de huidige collectie tuinmeubelen, maar ook een geheel nieuw assortiment met flinke zomer kortingen zijn voor u vanaf heden beschikbaar.

Oude Wesselink Tuinmeubelen: heerlijk relaxen in uw tuin

Voor een ruime keuze uit luxe tuinmeubelen bent u bij Oude Wesselink Tuinmeubelen aan het juiste adres! Bij ons vindt u prachtige tuin- en loungesets, tafels en stoelen en lounge-dining sets. De winkel is gevestigd in Geesteren te Overijssel en wij heten u daar van harte welkom. In onze showroom kunt u de meubelen bekijken en voorzien onze medewerkers u graag van informatie en advies. Wilt u liever vanuit huis een of meerdere artikelen bij ons kopen? Kijk dan snel in onze webshop voor het ruime aanbod aan verschillende tuinmeubelen voor uw tuin, terras of balkon.

Bekende merken

Bij Oude Wisselink Tuinmeubelen vindt u meubels van goede kwaliteit en van bekende merken, zoals Hartman, Bellagio, Garden Impressions en Royal Garden. Daarnaast bieden wij ook prachtige tuinsets van eigen merk aan. De tuinmeubelen zijn allen voorzien van goed materiaal en een perfecte afwerking, zodat u zeker weet dat het tuinmeubel tegen alle weersomstandigheden bestand is. De luxe loungesets hebben afneembare kussens, zodat ook deze sets het hele jaar door buiten kunnen staan.

Sets van verschillende materialen

Wij verkopen meubelen van verschillende materialen. Met een keuze uit vlechtwerk, aluminium, teakhout, Polystone, natuursteen, en polywood is er altijd wel een tuinmeubel bij die goed bij u en uw tuin past. Ook verkopen wij meubelen voor de tuin in alle soorten en maten. Heeft u bijvoorbeeld niet veel ruimte op uw balkon, maar wilt u wel een fijne tuinstoel aanschaffen? Oude Wesselink Tuinmeubelen heeft een groot assortiment tuinstoelen waar ongetwijfeld een geschikte stoel voor u bijzit!

Lounge-dining sets

Als u meer ruimte in uw tuin of op uw terras heeft, kunt u kijken bij onze verschillende tuin- en loungesets. Daarnaast hebben wij ook een afdeling met grote robuuste en moderne tafels die de eyecatcher van uw tuin zullen worden en waar u heerlijk met vrienden of familie aan kunt dineren. Het is ook mogelijk om loungen en dineren te combineren met de lounge-dining sets. Dankzij de hoge tafels en hoge loungebanken kunt u deze set voor zowel lounge als diner gebruiken. Handig toch?

1000 m² aan showroomruimte

Onze showroom in Geesteren is zeker een bezoekje waard wanneer u nieuwe tuinmeubelenwilt kopen. Met meer dan 1000 m² aan showruimte is er genoeg te zien en kunt u volop inspiratie opdoen om uw tuin te verfraaien. Wij verkopen zeer moderne en luxueuze tuinsets, maar ook prachtige hardhouten tuintafels en tuinstoelen. Heeft u geen mogelijkheid om onze showroom te bezoeken? Via onze webshop kunt u ook eenvoudig uw producten bestellen.

Outlet

Het hele jaar door verkopen wij tuinmeubelen met aanzienlijke korting in onze tuinmeubel outlet. Naast tuinmeubelen prijzen wij ook regelmatig accessoires af. Beschermhoezen voor uw tuinset, jacuzzi’s en parasols; allemaal te koop tegen een vriendelijke prijs in onze outlet. De tuinmeubelen zijn bij ons voorzien van twee jaar garantie en wij bezorgen vanaf €500,- de tuinmeubelen gratis bij u thuis. Tegen geringe kosten zorgen wij ervoor dat uw meubelen in elkaar worden gezet voor u.

Loungesets

Loungesets zijn niet meer uit de tuin weg te denken en steeds meer mensen hebben het loungen ontdekt. Als u bij ons uw loungeset aanschaft, heeft u twee jaar garantie en kan uw tuinmeubel het hele jaar door buiten blijven staan dankzij de goede kwaliteit van het gebruikte materiaal. De loungesets bestaan uit tafels en krukken en loungebanken die u op eigen wijze kunt samenstellen. Ook hebben wij verstelbare loungestoelen voor klanten die minder ruimte willen spenderen aan een loungeplek, maar toch de voordelen van loungen willen ervaren. Bij alle loungesets worden kussens geleverd die makkelijk te reinigen zijn. Bovendien zijn de kussens speciaal geïmpregneerd zodat deze bestand zijn tegen een bui regen, of als het voor wil komen dat er een glas limonade geknoeid wordt.

Nazomer Sale bij Oude Wesselink Tuinmeubelen