Loungen en Dining de trend voor 2017


 

Stelt u zich voor, u wilt graag een heerlijk comfortabele loungeset voor uw tuin aanschaffen voor aankomend seizoen, maar waar gaat u met uw gasten eten? Oude Wesselink Tuinmeubelen heeft voor u de ideale oplossing: De Lounge-Diningset! Naar verwachting wordt de combinatie van loungen en dining de absolute trend deze zomer!

Een lounge diningset is de ideale combinatie tussen comfortabel en gemak. De Loungeset voor de tuin, heeft zich afgelopen seizoen behoorlijk op de kaart gezet, want wie wil er nu niet heerlijk kunnen loungen als de zon schijnt?
Nu kunt u eenvoudig en comfortabel dineren en tegelijkertijd heerlijk loungen in uw tuin. De hoge tafels, voorzien van een mooie glasplaat van veiligheidsglas, zijn afgestemd op de hoogte van de lounge diningset en voorzien van heerlijke comfortabele kussens. Bij een aantal sets uit onze collectie, bijvoorbeeld de Barcelona Verstelbare Hoekbank Kobo Grey, bieden we u de extra luxe optie dat u de banken naar wens kunt verstellen. Laat de zomer maar komen!

Kindvriendelijk:

Niet alleen uiterlijk en comfort zijn belangrijk bij het kiezen van een Lounge-Diningset, ook veiligheid speelt een belangrijke rol vandaag de dag. Onze sets zijn veilig en uitermate geschikt voor kinderen, u kunt eenvoudig een kinderstoel aanschuiven en de extra bijpassende krukjes lenen zich er uitstekend voor, om kinderen aan de tafel te laten eten, bovendien zijn de bijgeleverde kussens altijd uitwasbaar. Onze sets zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar.

Kies zelf uw ideale set!

Bij ons heeft u een enorme keuze mogelijkheid in de nieuwe collectie voor 2017. Zo kunt u kiezen uit een 2 zits loungebank, 3 zits loungebank, of zelfs een hoekbank of een XL hoek. Ook bieden wij luxe verstelbare banken en stoelen van hoge kwaliteit, ideaal omdat u deze in diverse standen kunt afstellen. Onze sets zijn geheel weerbestendig en geschikt om het gehele jaar buiten te laten staan. Echter adviseren we u wel, de kussens binnen te bewaren, wanneer u deze niet gebruikt.

Oude Wesselink eigen collectie!

Wij hebben een ruime keuze tuinmeubelen vervaardig uit duurzame materialen. Een ruim gedeelte van onze collectie bestaat uit ons eigen merk tuinmeubelen. Dit staat niet alleen garant voor kwaliteit tuinmeubelen, ook kunnen we u onze tuinsets aanbieden tegen een betaalbare prijs en standaard garantie van 2 jaar. Luxe hoeft niet altijd duur te zijn.

Loungen en Dining de trend voor 2017