Hoe koop je de beste tuinmeubelen voor jou: Onze tips op een rij


Tuinmeubelen kopen is makkelijk. Tuinmeubelen kopen waar je jaren later nog steeds net zoveel plezier aan hebt is een grotere uitdaging. Er zijn veel zaken om rekening te houden bij het kopen van je tuinmeubelen. Laat je je te veel leiden door een lage prijs of een aantrekkelijke set kan het zomaar tegenvallen. Zorg dat je je dus niet laat leiden door de waan van de dag maar kom goed voorbereid!

 

Meten is weten

Voordat je al helemaal verliefd bent geworden op een tuinset kun je het beste eerst weten hoeveel ruimte je hebt. Want wat als jouw ideale tuinmeubelen niet passen in je tuin? Meet de grootte van je tuin en welke ruimte je wilt gebruiken voor tuinmeubelen. Hou rekening met genoeg ruimte rondom jouw tuinmeubelen om te kunnen schuiven en je tuin niet vol te bouwen. Kijk daarna naar wat je aan tuinmeubelen neer wilt zetten en hoe groot deze zijn. Wil je bijvoorbeeld een loungeset of eerder een tuinset? Als je de afmetingen weet kun je een bewuste keuze maken.

 

Kies voor kwaliteit en levensduur

Het is al jarenlang een bekende keuze, kies je voor de goedkope optie maar gaan de producten minder lang mee? Of kies je voor kwaliteitsproducten voor een hogere prijs en een langere levensduur. En vergeet niet, het is ook nog veel milieubewuster om voor producten te kiezen met een langere levensduur. Met tuinmeubelen is dit niet anders. Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen kiezen wij daarom voor zo duurzaam mogelijk materiaal met een lange levensduur. En proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij snappen dat duurzaamheid en een milieubewuste keuze belangrijk is maar dat het budget absoluut impact heeft. Daarom denken wij zo goed mogelijk mee zodat je de juiste keuze kan maken!

 

Het budget en de ruimte is bepaald, wat nu?

Je hebt natuurlijk al een idee als je begint aan het zoeken van tuinmeubelen. Welke bank, tafel of stoel jou aantrekt. Misschien had je al een prachtige diningset op het oog maar blijkt deze toch niet te passen. Daarom is het goed om eerst uit te zoeken welke opties wel of niet haalbaar zijn. Waar wil jij je tuinmeubelen voor gebruiken, om lekker in de tuin te kunnen dineren of toch meer om te ontspannen? Is het haalbaar binnen de opties?

 

Wil je toch eerst inspiratie opdoen? Of kom je er nog steeds niet uit welke set het beste bij jou past? Kom dan gerust langs in onze winkel in Enter! Wij helpen je graag verder. En in onze showroom kun je rustig uitzoeken welke tuinmeubelen perfect zijn voor jou.

Hoe koop je de beste tuinmeubelen voor jou: Onze tips op een rij