Het gemak en de voordelen van een set


Bestaat jouw tuin nog steeds uit allerlei losse tuinmeubelen? Of koop jij je tuinmeubelen nog steeds één voor één? Dan is dit blog wellicht iets voor jou! Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen kun je terecht voor een tuinset, loungeset of lounge-diningset. We zullen de verschillende sets doornemen en na het lezen van dit blog snap je waarom een set het beste is voor jouw tuin!

 

Waarom zou je een set kiezen?

Het is natuurlijk mogelijk om tuinmeubelen te kopen die bij elkaar matchen, maar doe je dat dan koop je eigenlijk een set. Wat er (te) vaak gebeurd is dat de tuinmeubelen uiteindelijk niet bij elkaar matchen omdat ze allemaal los van elkaar worden gekocht. Daarnaast zijn sets steeds vaker modulair. Simpel gezegd: je kunt uit één set verschillende opstellingen maken. Zo heb je tuinmeubelen die bij elkaar passen én op verschillende manieren op te stellen zijn! Ga je dus meerdere tuinmeubelen toevoegen aan je tuin, kijk dan of je gelijk voor een set kan gaan in plaats van verschillende losse tuinmeubelen. En wij zullen antwoord geven op de volgende vraag: maar welke set dan?

 

De verschillende sets, te beginnen met een tuinset

De keuze voor een tuinset is de keuze voor uitgebreid dineren. Een tuinset bestaat uit verschillende soorten tuintafels met bijpassende tuinstoelen, zodat je fijn en lang kan tafelen. Een tuinset is vooral praktisch, waarbij je natuurlijk nog steeds lekker zit maar je vooral rechtop zit en niet aan het hangen bent. Maar je kunt natuurlijk ook nog steeds een lekker boekje lezen en relaxen in de tuin.

 

Een loungeset om in te hangen

Waar een tuinset vooral is gericht op lekker dineren is een loungeset juist meer bedoelt om onderuit te zitten. Een loungeset heeft vaak een lage tafel en bank. Al zijn er hier ook natuurlijk genoeg verschillende keuzes in! Zo heb je naast banken ook ruime stoelen en hogere tafels. Een loungeset is echt meer gericht op ontspannen en extra comfort. Misschien zelfs wel voor een lekker middagdutje in je eigen tuin?

 

Ondanks dat het doel van een tuinset meer dineren is en een loungeset om te ontspannen is het niet zo dat je het niet om meerdere redenen kan gebruiken. Je kunt prima ontspannen met een tuinset of gezellig dineren in een loungeset. Doordat er zoveel keuze is uit verschillende tuin- of loungesets kun je altijd de juiste set voor jouw tuin vinden. Maar kun je echt niet kiezen tussen gezellig dineren of volledige ontspanning? Dan is de lounge-dining set de juiste oplossing voor jou!

 

De gulden middenweg: de lounge-dining set

Combineer ultiem comfort met uitgebreid dineren. De lounge-dining set is multifunctioneel. Ook hier zijn er veel verschillende opties mogelijk, maar zul je vaak een combinatie zien van een normale hoogte tafel, met comfortabele stoelen of een luxe bank. Maar ook de bank is bruikbaar om in te liggen of gezellig te eten.

 

Welke set het beste past in jouw tuin is afhankelijk van jouw voorkeuren. En als je hebt bepaald welke set dan is er ook nog genoeg keuze. De juiste set voor jou zit ertussen, maar het kan zijn dat het lastig is die te vinden. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Het gemak en de voordelen van een set