Een loungeset of lounge-dining set kopen?


Gedurende de warme dagen in het jaar kunt u uw tuin voor vele doeleinden gebruiken. Niet alleen is het prettig om er heerlijk ontspannen te loungen, maar ook is het gezellig om er ’s avonds met het hele gezin uitgebreid te dineren. Twijfelt u daarom of u een loungeset oflounge-dining set moet kopen? Geen nood: de Sevilla Loungeset Kobo met Hoge Tafel is de ideale combinatie tussen beiden.

Zitcomfort en duurzaamheid belangrijk bij loungesets

De Sevilla Loungeset Kobo is een van de meest comfortabele loungesets op onze website en staat garant voor vele uurtjes relaxen in uw tuin. De 2 ruime banken en bijbehorende krukjes bieden voldoende plaats aan zelfs de meest grote gezinnen en hun gasten. Zo komt u niet snel ruimte tekort en kunt u zorgeloos mensen uitnodigen in uw tuin.

De dikke zitkussens en rugkussens van de Sevilla Loungeset Kobo garanderen u niet alleen een lange levensduur, maar ook een uitermate hoog zitcomfort. De banken geven een prettige steun in de rug en zijn hoog genoeg om ook lange mensen van voldoende steun te voorzien. Zie hiervoor ook de reviews bij dit artikel.

Kwalitatief hoogwaardige tuinset geheel onderhoudsvrij

De banken en krukjes van deze tuinset zijn gevlochten van een kwalitatief hoogwaardige half ronde kunststof vlechtdraad. Dit materiaal is uitermate weerbestendig en de loungeset kan hierdoor gedurende het hele jaar buiten blijven staan. Uiteraard is het wel verstandig om bij zeer slechte weersomstandigheden de kussens naar binnen te halen.

Het type kunststof dat voor de Sevilla Loungeset Kobo is gebruikt is niet alleen zeer weerbestendig, maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Een tuinslang en optioneel wat niet-schuimende zeep zijn al voldoende om de tuinset er weer als nieuw uit te laten zien. In een eerder artikel geven we nog meer tips over het schoonmaken van uw tuinmeubelen of loungeset.

Tuinmeubelen zoals lounge-dining set online kopen

De bijgeleverde tafel met polywood blad maakt van de Sevilla Loungeset Kobo meer dan een gewone loungeset. Deze stevige tafel in de kleur Kobo (mix van bruin en grijs) heeft de ideale hoogte om aan te dineren en transformeert deze tuinset tot een ideale lounge-dining set. Bij uitstek geschikt om overdag heerlijk te loungen en ’s avonds met zijn allen bijvoorbeeld gezellig te barbecueën.

Net als op de andere tuinmeubelen van Oude Wesselink tuinmeubelen krijgt u op de Sevilla Loungeset Kobo met Hoge Tafel standaard maar liefst 2 jaar garantie. Daarnaast krijgt u deze mix tussen een loungeset en lounge-dining set reeds binnen 3 dagen na uw bestelling geheel gratis thuisbezorgd. Meer weten? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom!

Een loungeset of lounge-dining set kopen?