Dé tuinmeubelen trends van 2024!


De zomer van 2024 staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te kijken naar de nieuwe trends van dit jaar! Tuinmeubelen gaan vaak jaren mee, maar als het tijd is voor vernieuwing dan is er jaarlijks een nieuwe trend te vinden. Veel is terugkerend, zo staan de afgelopen jaren keer op keer in het teken van duurzaamheid. En zijn robuuste tuinmeubelen populair. Maar wat zijn nou precies de nieuwe trends, die ervoor gaan zorgen dat jouw tuin meegaat met de tijd?

 

Comfort en natuurlijk gaan samen

Staat comfort op één of wil je juist dat je tuinmeubelen er natuurlijk uit zien, dat het organische vormen zijn en onderdeel is van je tuin? Het een sluit het ander niet (meer) uit. JE zal het dit jaar vaker zien. Ronde, zachte vormen in je tuintafel en een bijpassende bank of stoelen zodat het goed past in je tuin. Maar met de royale ruimte voor loungesets om lekker in te hangen. Zo kun je heerlijk verdwijnen in je tuin!

 

Vergroot of verklein je tuinset

Met alle constante veranderingen in trends en hoe je je tuin gebruikt wil je ook je tuinset goed kunnen onderhouden. Trends zitten niet alleen op uiterlijk vlak maar ook in efficiënt gebruik, vandaar dat een modulaire set niet mag ontbreken voor 2024! Als je voor een tuinset kiest die je kunt verstellen, kun je per seizoen of per jaar kijken of je graag toch meer ruimte wilt om te loungen, of de voorkeur geeft aan de buitenkeuken die in het verschiet ligt. Stel zelf jou set samen hoe jij dit voor je ziet.

 

Koken en eten in je tuin

Een tuin is niet meer alleen om in de zon te zitten. Steeds vaker wordt er gegeten en gehangen in de tuin. Vandaar dat ons assortiment Lounge-dining sets steeds uitgebreider en populairder is geworden. Daardoor kun je de hele dag ontspannen in je tuin en ’s avonds ook nog eens lekker dineren! Leven in je tuin wordt steeds normaler, vandaar dat de buitenkeuken aan populariteit heeft gewonnen. Zo hoef je echt nooit meer naar binnen.

 

Leven in je tuin heeft ook zo zijn consequenties. Daar is namelijk ook ruimte voor nodig. Vandaar dat, gecombineerd met buiten koken en eten, een multifunctionele tuin volledig binnen de huidige trends past. Zorg dat je buitenkeuken bijvoorbeeld ook kan dienen als bar, of zoals door de eerdergenoemde Lounge-dining sets. Benut alle ruimte zo nuttig mogelijk.

 

Ben je helemaal enthousiast geworden van de trends van 2024? En ben je nu op zoek naar inspiratie of die tuinset die perfect past in jouw tuin? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs in de showroom van Oude Wesselink Tuinmeubelen!

Dé tuinmeubelen trends van 2024!