De tuin als verlengstuk van uw woning


Een goede tuin is méér dan een buitenruimte waar u enkele maanden per jaar af en toe wat tijd doorbrengt. Als het goed is vormt een tuin het verlengstuk van uw woning, waar u in uw eentje of met anderen rustig kunt genieten van een hapje, drankje en elkaars gezelschap. Het liefst beschikt uw tuin daarom over een aantal tuinmeubelen en accessoires, die we in dit artikel bespreken.

Buitenkeuken of een luxe barbecue

Als u in uw tuin heerlijk wilt dineren, is het niet altijd praktisch om continu tussen de keuken en uw tuinset heen en weer te lopen met dienbladen vol eten, drinken en vuile vaat. Veel handiger is het om de keuken simpelweg naar de tuin te brengen, door bijvoorbeeld een buitenkeuken of een luxe barbecue aan te schaffen.

Kies bij voorkeur voor een groot apparaat, zodat u ook voor grotere gezelschappen eenvoudig buiten in uw tuin kunt koken. Niet alleen erg handig, maar ook nog eens bijzonder gezellig! Onze afgeprijsde Outdoorchef Canberra 4 G is een goed voorbeeld van een luxe barbecue waarmee u op professionele wijze een diversiteit aan gerechten kunt maken. Eet smakelijk!

Lounge-dining set of tuinset

Wanneer u met uw buitenkeuken of luxe barbecue eenmaal een lekkere maaltijd heeft bereid, heeft u natuurlijk nog een plek nodig om van het eten te genieten. Speciaal hiervoor heeft Oude Wesselink Tuinmeubelen lounge-dining sets in het assortiment. Deze praktische tuinmeubelen zijn een ideale mix tussen een handige plek om te eten en een heerlijke loungeset.

Een goed alternatief voor lounge-dining sets zijn onze tuinsets, waarbij de nadruk minder op het lounge-element ligt en meer op de dineermogelijkheden. Onze tuinsets zijn veelal voorzien van een grote, makkelijk te reinigen eettafel en kwalitatief hoogwaardige dining stoelen met comfortabele en uitwasbare kussens.

Parasol en terraskachel

Tijdens de warme zomermaanden kan het soms zelfs in ons koude kikkerlandje gemeen warm worden. Een parasol boven uw lounge-dining set of tuinset is dan bepaald geen overbodige luxe. De parasol beschermt u tegen de felle zon en biedt aangename verkoeling in periodes dat er weinig wind staat.

Het tegenovergestelde is waar in de koudere seizoenen: een beetje extra warmte kunt u dan wel gebruiken. Een terraskachel zoals onze Terras Kachel Paris is bij uitstek geschikt om de frisse avonden in de herfst en lente van wat extra warmte te voorzien. Daarnaast is een terraskachel makkelijk schoon te maken en geeft deze een uiterst sfeervolle uitstraling aan uw tuin.

De tuin als verlengstuk van uw woning