De ideale tuinmeubelen voor op uw balkon


Het zomerseizoen komt in Nederland met rasse schreden dichterbij en dus brengen mensen weer meer tijd in hun tuin door. Maar wat als u niet over een tuin beschikt en in een appartement woont met een klein balkon? Ook dan bieden de juiste tuinmeubelen u voldoende mogelijkheden om het echte buitengevoel te creëren.

Tuinset of loungebank op uw balkon plaatsen

Veel balkons bieden te weinig ruimte voor een grote tuinset of uitgebreide lounge-dining set. Maar natuurlijk zijn er uitzonderingen. Verkeert u in de bevoorrechte positie dat u kunt genieten van een balkon met ruime afmetingen? Dan heeft u talloze opties op het gebied van tuinsets of een loungebank voor op uw balkon.

De Cleveland Loungeset Kobo Grey met Kussenbox is bijvoorbeeld een loungeset die bestaat uit meerdere losse delen, waardoor u deze loungebank naar eigen inzicht op uw balkon kunt plaatsen om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Zo kunt u zelfs in kleine ruimtes genieten van een relatief ruime en comfortabele loungeset.

Zet uw balkon tafel het hele jaar buiten

Is uw balkon zoals de meeste balkons écht te klein voor een tuinset of een grote loungebank? Dan vormt een combinatie van een tafel en enkele stoelen vaak de ideale tussenoplossing. Een kleine tafel en twee stoelen zijn bijvoorbeeld al voldoende om op mooie dagen heerlijk te kunnen genieten van de warme zomerzon.

Onze Kettler Strekmetalen Tafel van 90 cm neemt bijvoorbeeld vrij weinig ruimte in en is bij uitstek geschikt om het gehele jaar buiten te staan. Deze handige balkontafel is bovendien gemakkelijk te reinigen en blinkt uit door een hoge duurzaamheid. Zo heeft u er nauwelijks omkijken naar maar heeft u altijd een fijne plek om te zitten.

Comfortabele stoelen voor op uw balkon

Bij een tafel op uw balkon mogen enkele comfortabele stoelen natuurlijk niet ontbreken. Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen heeft u de keuze uit een breed aanbod tuinstoelen in alle soorten en maten. Voor een balkon met bescheiden afmetingen kunt u onze Aruba Dining Stoel Mixed Kobo bijvoorbeeld overwegen.

Heeft u iets meer ruimte beschikbaar op uw balkon en gaat u voor het hoogst mogelijke zitcomfort? Dan raden we u zonder enige twijfel onze luxe Phoenix Loungeset Kobo Greyaan. Deze bestaat uit 2 heerlijke loungestoelen met bijbehorende hocker en u krijgt er ook nog eens een klein tafeltje bij dat ideaal is voor op uw balkon!

Alle tuinmeubelen op de website van Oude Wesselink Tuinmeubelen zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie. Wilt u meer weten over onze tuinsets of vrijblijvend advies ontvangen over de ideale tuinmeubelen voor op uw balkon? Bel dan naar 0546-633464 of mail naar info@ikwiltuinmeubelen.nl.

 

De ideale tuinmeubelen voor op uw balkon