De hoogtepunten van Oude Wesselink Tuinmeubelen


Het zonnetje straalt en het lijkt een hele mooie zomer te worden. Hoog tijd dus om je tuin echt zomerklaar te maken! En dus ook een mooi moment om je eens wat meer te vertellen over de producten die wij allemaal in ons aanbod hebben. Want bij Oude Wesselink Tuinmeubelen hebben wij alles om jou zoveel mogelijk te laten genieten van deze zomer. Van tuinstoelen tot volledige sets, je vindt het hier!

 

De loungeset is overal populair

Een loungeset is tegenwoordig niet meer weg te denken in een tuin. Een loungeset is ideaal voor degene die wil hangen aan tafel. Want wil je lekker kunnen hangen en ook een hapje kunnen doen? Dan zit je hier goed. Voor de loungeset heb je verschillende opties. Zo is er de Las Palmas loungeset met hoekbank en krukjes. In een hoekbank kun je namelijk heerlijk hangen. Wil je wel een bank maar ook stoelen om je tafel heen, dan is bijvoorbeeld de Minnesota loungeset meer iets voor jou. Of wil je juist alleen een hoekbank met een lagere tafel, dan hebben wij de Atlanta aluminium loungeset in ons assortiment. Zo hebben we voor ieder wat wils!

 

Een tuinset voor de liefhebber van tafelen

Vind je het juist lekker om uitgebreid aan tafel te zitten, lekker te dineren en na te tafelen? Dan past een tuinset meer in jouw straatje. Maar ook tussen de verschillende tuinsets heb je heel veel keuze. Er is bijvoorbeeld de Saint Louis barset met barstoelen waardoor je wat hoger zit aan een hogere tafel. Of juist een Oklahoma tuinset met verstelbare stoelen zodat je ook lekker ontspannen kan zitten. Wil je juist met uitgebreid gezelschap tafelen, dan kun je voor de Norwich tuinset gaan. En dan zijn er ook nog de opties voor ronde tafels, verschillende maten en materialen en nog veel meer. Genoeg keuze om de perfecte match voor jouw tuin te vinden dus.

 

Kun je nou niet kiezen tussen een loungeset of een tuinset? Met de lounge-dining set hoeft dit ook niet! Je krijgt hier de perfecte combinatie om aan tafel te kunnen loungen maar ook lekker te kunnen eten of simpel een spelletje te spelen. Ook hier bieden wij een ruim assortiment aan, dus kijk rustig of hier iets voor jou tussen zit.

 

Het juiste adres voor losse tafels en stoelen

Soms heb je zelf al de stoelen maar ben je nog op zoek naar een bijpassende tafel. Wij bieden tafels van verschillende groottes afhankelijk van de grootte van jouw tuin en hoeveel stoelen je aan tafel wilt. Maar je kunt ook kiezen tussen verschillende materialen, bijvoorbeeld een mooie houten tafel of een robuuste betonnen of keramisch blad. Zo vind je precies wat bij jouw stoelen past!

 

Wil je juist een tuinstoel voor in je tuin of op jouw balkon om ruimte te besparen? Natuurlijk hebben wij ook stoelen die je aan tafel kan zetten. Maar je hebt ook de keuze voor bijvoorbeeld een hangei om in te relaxen of verschillende verstelbare stoelen en ligbedden om ultiem te kunnen loungen.

 

En een ruim aanbod accessoires en parasols

Ook voor tuinaccessoires kun je bij Oude Wesselink Tuinmeubelen terecht! Voor een beschermhoes van jouw set bijvoorbeeld, een bijzetbankje of een dienblad. Alles om je van zoveel mogelijk gemak te voorzien. Ook hebben we een speciale categorie voor zweefparasols. Zweefparasols zijn perfect om echt onder te kunnen zitten of liggen, zonder de ouderwetse stok in het midden. En zijn verkrijgbaar in verschillende maten!

 

Met de tuinmeubelen van Oude Wesselink kom je komende zomer jouw tuin niet meer uit!

De hoogtepunten van Oude Wesselink Tuinmeubelen