Polywood tuintafels

Zoek je naar tuinmeubilair waarmee je je tuin sfeervol inricht? We verwelkom je graag in ons assortiment dat een breed aanbod heeft aan prachtige, hoogwaardige meubels. Hier kun je jaren intensief gebruik van maken. Onze stijlvol vormgegeven meubelen maken het je gemakkelijk om de tuin tot een verlengstuk van je woonkamer te maken. Plaats bijvoorbeeld onze polywood tuintafel in het midden van je tuin waar je met je gezin of vrienden samenkomt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gemakkelijk betalen!

Makkelijk betalen zoals jij dat wilt
 • pinnen

  Betalen bij aflevering (pin/contant).

 • Riverty

  Achteraf betalen binnen 14 dagen.

 • inthree

  Betaal in 3 keer, 0% rente. Zonder BKR registratie.

 • spraypay

  Betaal gespreid in 12,18,24 of in 36 maanden

Een sfeervolle inrichting van je tuin

Met aandacht je tuin inrichten en daarvoor stijlvolle tuinmeubels gebruiken? Daarmee kun je een serene ruimte creëren waar je optimaal ontspant. Wat dacht je van een royaal uitgevoerde hoekbank in de zithoek van de tuin of luxe diningstoelen die je rondom de tuintafel plaatst? Met deze comfortabele tuinmeubels creëer je eenvoudig een tweede woonkamer om de zomermaanden in door te brengen. Met de balans tussen comfort en elegantie in onze tuinmeubilair ontstaat er als vanzelf een harmonieuze en sfeervolle inrichting van de tuin.

De royale en luxe sfeer die je in je tuin terug wilt zien, kun je realiseren met onze polywood tuintafel. Polywood is een soort kunststof met een houtlook uitstraling. Kies je voor dit materiaal, dan heb het voordeel dat je er weinig onderhoud aan hebt terwijl het uiterlijk niet onderdoet voor dat van echt hout.

Onze polywood tuintafel in diverse uitvoeringen

Maak je intensief gebruik van de tuintafel waar je met je gezin vaak aan eet en spelletjes speelt? Misschien zitten er regelmatig kinderen huiswerk aan te maken of laten drinkglazen kringen achter op het blad. In het geval van een polywood tuintafel zal er dan niet veel aan de hand zijn. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk en een lauwwarm sopje met wat groene zeep is genoeg om de tuintafel mooi te houden.

Kies je voor een polywood tuintafel uit ons assortiment, dan heb je ruime keuze aan verschillende stijlvolle ontwerpen. Houd je van zachte en organische vormen, dan zal een ronde tuintafel prachtig tot zijn recht komen in jouw tuinontwerp. Liever rechte hoeken en strakke vormen, wat dacht je dan van een rechthoekige of vierkante tuintafel? En afhankelijk van het aantal gezinsleden of vrienden dat regelmatig aanschuift, vind je bij ons polywood tuintafels voor 2, 4 , 6 of 8 personen.

Een polywood tuintafel kopen bij Oude Wesselink Tuinmeubelen

Schuif met je hele gezin aan aan onze polywood tuintafel die een centrale plek inneemt in je tuin. Nodig je graag vrienden uit voor een zomerse barbecue, ook dan is er voldoende plek aan de tafel. Bekijk de verschillende uitvoeringen in ons assortiment en kies het model dat jouw voorkeur heeft. Heb je vragen over ons aanbod? Schroom niet om contact op te nemen, zodat we je vrijblijvend kunnen adviseren.