Inklapbare tuintafel

Houd je ervan om uitgebreid aan tafel te eten met je gezin of om vrienden uit te nodigen te komen eten? Als het even kan en de buitentemperaturen zijn hoog genoeg, zitten jullie het liefst in de tuin. Heb je eigenlijk net te weinig ruimte voor een royale tafel en dus niet genoeg plek voor iedereen? Dan biedt een inklapbare tuintafel de oplossing. In één beweging vermeerder je het aantal zitplaatsen en kan iedereen gezellig aanschuiven.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gemakkelijk betalen!

Makkelijk betalen zoals jij dat wilt
 • pinnen

  Betalen bij aflevering (pin/contant).

 • Riverty

  Achteraf betalen binnen 14 dagen.

 • inthree

  Betaal in 3 keer, 0% rente. Zonder BKR registratie.

 • spraypay

  Betaal gespreid in 12,18,24 of in 36 maanden

Een praktische oplossing

Hoewel je graag mensen uitnodigt voor het eten of kookt voor je kinderen inclusief hun vriendjes en vriendinnetjes, je tuin is eigenlijk te krap voor een grote tuintafel voor 8 personen. Bovendien heb je in de meeste gevallen genoeg aan een tuintafel met minder zitplekken voor je gezin. Op de momenten waarop vrienden van jullie of van de kinderen langskomen, is een grote tuintafel meer dan welkom.

Met een inklapbare tuintafel creëer je een praktische oplossing. De kleinere tuintafel die gemakkelijk in de ruimte past kun klap je uit om een paar extra zitplekken te creëren. Met één handeling heb je van de knusse tafel ineens een royale eettafel met plek voor iedereen. Uiteraard wil je daar ook een aantal stoelen bij aanschuiven. Heb je daar eigenlijk ook de ruimte niet voor? Met onze stapelbare tuinstoelen bespaar je veel ruimte en heb je tegelijk meer dan genoeg zitplekken voor iedereen.

 

Diverse stijlvolle inklapbare tuintafels

Ben je op zoek naar een inklapbare tuintafel, dan hoef je niet alleen te kijken naar een praktische oplossing. In ons aanbod vind je inklapbare tuintafels die naast praktisch ook erg stijlvol zijn. Houd je van natuurlijke materialen die zorgen voor een warme uitstraling, dan past een houten tuintafel prachtig in je sfeervolle tuin. Ben je juist gecharmeerd van een moderne stijl met strakke en minimalistische elementen, bekijk dan onze aluminium tuintafels.

Bij onze inklapbare tuintafels horen ook moderne en stijlvolle tuinstoelen, te vinden in ons assortiment. Creëer een sfeervolle eethoek in de tuin door een mooie inklapbare tuintafel te combineren met een set tuinstoelen in dezelfde stijl. Of breng juist speelse contrasten aan door bijvoorbeeld een houten tuintafel te combineren met aluminium tuinstoelen. Juist door de veelzijdigheid in ons assortiment richt je je tuin precies in zoals je voor ogen hebt. Sfeervol én praktisch.

Inklapbare tuintafel kopen bij Oude Wesselink Tuinmeubelen

Een inklapbare tuintafel die zowel praktisch als stijlvol is, die vind je in het aanbod van Oude Wesselink Tuinmeubelen. Vind hier een mooie tuintafel die perfect in de ruimte past en die ervoor zorgt dat je nooit meer ruimte tekort hebt voor alle eters. Plaats online je bestelling en prik alvast een datum waarop je vrienden en familie uitnodigt voor een uitgebreide maaltijd in de tuin. Wil je eerst meer informatie over ons assortiment met inklapbare tuintafels? Neem dan gerust contact met ons op.