Tuinmeubelen kopen

In deze tijd van het jaar willen veel Nederlanders tuinmeubelen kopen. De hoge prijs bij de meeste winkels vormt helaas vaak een belemmering. Veel mensen overwegen daarom tuinmeubelen te kopen in Duitsland of stellen de aanschaf uit in de hoop op een stuntaanbieding. Helemaal niet nodig, want bij Oude Wesselink Tuinmeubelen kunt u het hele jaar voordelig tuinmeubelen kopen.

In onze webshop vindt u een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. Hierdoor kunt u bij ons gegarandeerd tuinmeubelen kopen die exact aansluiten op uw persoonlijke wensen. Wij verkopen onder meer tuintafels, tuinstoelen, loungesets, tuinsets, lounge-dining sets en diverse accessoires.

Online tuinmeubelen kopen voor in uw tuin

Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen bent u verzekerd voor de laagst mogelijke prijs voor tuinmeubelen van topkwaliteit. Op onze website kunt u online tuinmeubelen kopen van gerespecteerde merken zoals Garden Impressions, Hartman en Platinum. Ook voeren wij een eigen merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een tuintafel of lounge-dining set van één van bovengenoemde topmerken kan bij de gemiddelde winkel aardig wat geld kosten. Oude Wesselink Tuinmeubelen biedt u echter de mogelijkheid om dergelijke tuinmeubelen tegen een zeer lage prijs aan te schaffen. In onze tuinmeubelen outlet vindt u bijvoorbeeld elke maand nieuwe spectaculaire aanbiedingen en acties.

Goedkoop tuinmeubelen kopen voor op terras

Online tuinmeubelen kopen via de website van Oude Wesselink Tuinmeubelen is verreweg de handigste en snelste manier om een nieuwe tuinset te bestellen. Binnen enkele werkdagen wordt uw bestelling al thuisbezorgd en ook is het mogelijk om uw nieuwe tuinmeubelen door onze medewerkers op locatie te laten monteren.

Heeft u niet voldoende aan de afbeeldingen op onze website om een goede indruk te krijgen van ons brede assortiment? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom in Enter vlak aan de A1 om alle tuinmeubelen met eigen ogen te aanschouwen. Wij leiden u graag rond in onze showroom van 2000 m2 en voorzien u indien gewenst van advies op maat.

Tuinmeubelen kopen op afbetaling of met acceptgiro mogelijk?

Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vinden we dat tuinmeubelen kopen een prettige ervaring moet zijn. Wij leveren daarom alles uit eigen voorraad, zodat u altijd kunt rekenen op een spoedige levering. Daarnaast kunt u zelf kiezen hoe u de tuinmeubelen wilt betalen: dit kan bijvoorbeeld direct online of via een PIN-betaling aan onze chauffeur.

Tuinmeubelen kopen was nog nooit eerder zo voordelig en gemakkelijk! Wilt u meer informatie over onze uitgebreide betalingsmogelijkheden of een bepaald product in onze winkel? Bel voor persoonlijk advies naar 0546 – 633 464 of stuur een mailtje naar info@ikwiltuinmeubelen.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.