Opbergen en schoonmaken voordat het seizoen weer begint!


De winter is al even onderweg en gelukkig betekent het dat de lente eraan komt! Hoe heb jij deze winter voor jouw tuinmeubelen gezorgd? Staan ze buiten, door weer en wind, zich zo goed mogelijk te verweren tegen de krachten van de natuur? En hoe bescherm je jouw tuin in de zomer, of zorg je dat je jouw spullen zo goed mogelijk opbergt en organiseert? Wij bieden een assortiment aan tuinaccessoires aan om je hierbij te helpen. En helpen je daarnaast met het onderhouden van je tuinmeubelen op de lange termijn!

 

Verschillende manieren om jouw tuinmeubelen op te bergen

Er zijn veel manieren om jouw tuin te organiseren. Dit kan allereerst natuurlijk door alles te laten staan zoals het is, zodat je in de zomer direct weer kan genieten van jouw tuin. Of misschien maakt jij ook al tijdens de winter gebruik van je tuin. Misschien maak je geen gebruik van je tuin en zet je alles gewoon aan de kant dat het in ieder geval in de hoek staat. Beide opties kunnen echter wel betekenen dat het materiaal sneller slijt door het weer.

 

Daarom bieden wij verschillende opties om het materiaal te beschermen. Bijvoorbeeld een kussenbox, ideaal voor het opslaan van (de naam verraadt het al) je kussens. Zet de box ergens neer in je tuin of overdekt en de kussens zijn altijd netjes opgeborgen en vele malen beter beschermd tegen slijtage. Is een box onhandig voor jou dan hebben we ook de optie voor een opbergtas voor kussens.

 

Ook voor jouw tuinmeubelen hebben we een beschermhoes! Bijvoorbeeld een hoes voor een ronde lounge- en tuinset of een rechthoekige beschermhoes. Zo kun je jouw set zo goed mogelijk opbergen en beschermen om zo lang mogelijk te genieten.

 

Voorkomen is beter dan genezen, belangrijk om ook te blijven schoonmaken

Beschermen lost niet alles op. Het is ook belangrijk om geregeld alles schoon te maken. In het geval van tuinmeubelen is water en een beetje zeep vaak al genoeg om te zorgen dat alles schoon blijft. Heb je houtwerk dat grijs en vuil wordt, bijvoorbeeld een houten tafel? Dan is teak cleaner je beste kans om jouw tafel weer mooi te krijgen! Wil je de beste bescherming voor jouw hout kun je het beste teak shield of teak protector gebruiken.

 

Wij helpen je graag mee met het verduurzamen van jouw tuinmeubelen en het organiseren van jouw tuin!

Opbergen en schoonmaken voordat het seizoen weer begint!