Een warme tuin in koude dagen met een terraskachel


Het winterseizoen is sinds vandaag officieel aangebroken. Het is daarom niet alleen tijd om de schaatsen uit het vet te halen, maar ook om weer gezellig buiten bij een warme terraskachel te gaan zitten. Zo kunt u tot diep in de avond genieten van uw tuin en van een gezellig samenzijn met het hele gezin.

Geniet ook in de winter van uw tuin met een terraskachel

Nederlandse winterdagen staan nu niet bepaald bekend om hun aangename klimaat. Met name in de late avonduurtjes kan het soms flink koud worden. Dat is bepaald geen weer om eens lekker in de tuin te gaan zitten. Toch? Dat valt gelukkig best mee! Een terraskachel houdt u namelijk heerlijk warm tijdens de wat zachtere winterdagen of juist tijdens wat koelere zomeravonden.

Zo’n terraskachel wordt vaak ook wel een tuinkachel, buitenkachel, buitenhaard of terrashaard genoemd en verspreidt in zijn directe omgeving behoorlijk wat warmte. Zo kunt u urenlang in uw loungeset of tuinset vertoeven zonder het koud te krijgen. In de tuin, op het terras of onder de veranda: u kunt een tuinhaard op vele plekken neerzetten.

Welke terraskachel moet ik kiezen?

Het knisperende haardvuur van een terraskachel zorgt voor een heerlijk winterse sfeer en maakt het een bijzondere ervaring om gezellig samen in de open lucht te zitten. Daarnaast geeft een buitenhaard een hele knusse uitstraling aan uw tuin. Het is dan wel belangrijk te kiezen voor een mooie tuinkachel met een warm en klassiek uiterlijk.

Niet alleen het design van de terraskachel, maar ook de kwaliteit is van groot belang. Een buitenhaard moet gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van een optimale werkzaamheid en een lange levensduur. Investeren in een iets duurdere tuinkachel is hierdoor vaak een verstandige keuze ten opzichte van een goedkoop exemplaar dat snel kapot gaat.

Op termijn verdient u uw investering altijd terug. Naast de kwaliteit van een buitenkachel, is gebruiksgemak minstens net zo belangrijk. Uiteraard wilt u een terraskachel die makkelijk te stoken is en waar u verder geen omkijken naar heeft. Daarnaast moet de buitenhaard bij voorkeur eenvoudig leeg te maken en te reinigen zijn.

Nog vele andere tuinmeubelen zoals tuinsets en loungesets

Onze Terras Kachel Paris is een terraskachel die aan alle bovenstaande eisen voldoet. De tuinkachel is van hoge kwaliteit en is heel gemakkelijk leeg te maken dankzij de uitneembare asbak. Daarnaast krijgt u er standaard een handige prikstok bij, zodat u op effectieve en veilige wijze een vuurtje kunt stoken in uw eigen tuin.

De geborstelde afwerking van de Terras Kachel Paris geeft deze buitenhaard bovendien een extra luxe uitstraling. Niet onbelangrijk. Een terraskachel is immers niet alleen een functioneel voorwerp, maar ook een decoratief item in uw tuin. Een tuinhaard is een echte sfeermaker voor buiten en geeft een knusse tuin net dat beetje extra glans.

Naast deze terraskachel vindt u op onze website nog vele andere tuinmeubelen waarvan u dagelijks kunt genieten. Denk hierbij onder meer aan onze tafels, stoelen, lounge-dining setsen parasols & paviljoens. De artikelen bij Oude Wesselink Tuinmeubelen zijn direct leverbaar en worden snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

Een warme tuin in koude dagen met een terraskachel