De top-5 populairste loungesets van Oude Wesselink Tuinmeubelen


Hoe kies je de perfecte tuinmeubelen voor jouw tuin? In veel gevallen hebben wij al sets samengesteld om jou te helpen met het maken van jouw keuze. Maar ook dan is het soms nog moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij de 5 populairste tuinmeubelen op een rij gezet. Wellicht kunnen wij je zo helpen met het maken van de juiste keuze!

 

Las Palmas Loungeset

De Las Palmas loungeset is de perfecte combinatie tussen een loungeset en een diningset. De bank is zeer comfortabel om lekker in weg te zakken en bij te komen na een lange dag. Tegelijkertijd heb je de kans om gezellig rond de tafel te zitten en uitgebreid te dineren. Daarnaast zijn de kussens uitwasbaar! De set is perfect geschikt om het hele jaar rond buiten te staan.

 

Minnesota Loungeset

De Minnesota Loungeset is net zoals de Las Palmas een perfecte combinatie tussen loungen en dineren. In tegenstelling tot de Las Palmas set kies je hierbij voor twee luxe stoelen en een iets kleinere bank waar je nog steeds heerlijk in kan hangen. Het materiaal is van een aluminium frame en gevlochten wicker, Stevig en een mooie uitstraling voor jouw tuin!

 

Barcelona Loungeset

De Barcelona loungeset biedt dezelfde zit opties als de Minnesota set maar in een andere stijl. De rechtere stoelen en bank zijn nog steeds geschikt om in weg te zakken maar maken het vooral de mooie statige set om gezellig te kunnen dineren. De rugleuningen zijn verstelbaar waardoor je nog steeds onderuit kan zitten als je wilt. De kleur is lichter en past wellicht beter bij jouw tuin.

 

New York Loungeset

Vergelijkbaar in stijl maar een veel lichtere kleur. De New York loungeset heeft dezelfde kwaliteiten maar een duidelijk verschil. Het wicker is van een veel lichtere kleur en biedt daardoor een andere dimensie aan jouw tuin! Ook nu zijn zijn de rugleuningen verstelbaar voor extra comfort.

 

Atlanta Loungeset

Een totaal andere stijl om mee af te sluiten, maar niet minder populair: de Atlanta Aluminium Loungeset. Een hoekbank met lage tafel, de Atlanta is een echte loungeset waar je ook lekker kan dineren maar vooral goed kan borrelen. Ook gemaakt van aluminium maar het hout materiaal kan in tegenstelling tot wicker beter passen in jouw tuin als je veel groen hebt. Of als dit meer jouw stijl is. En met goed onderhoud is de Atlanta loungeset geschikt om het hele jaar buiten te laten staan!

 

Zit jouw loungeset er toch niet tussen of zoek je een ander type set of juist een los meubel? Kijk gerust rond tussen het aanbod van Oude Wesselink Tuinmeubelen. We hebben voor iedereen iets geschikts!

De top-5 populairste loungesets van Oude Wesselink Tuinmeubelen