4 onmisbare dingen voor een luxe tuin


Tijdens mooie zomerdagen is de tuin het ideale verlengstuk van uw woning. Maar wanneer u vele middagen en avonden in uw tuin doorbrengt, mag deze best wat luxe en comfort bevatten. Kan uw tuin in dit opzicht wel een opfrisbeurt gebruiken? In dit artikel noemen we 4 dingen die echt onmisbaar zijn om uw tuin stijlvol en luxe te maken.

1. Luxe tuinmeubelen zoals een loungeset, lounge-diningset of tuinset

Heeft u een gezin of nodigt u regelmatig gasten uit in uw tuin? Dan is een luxe tuinset onontbeerlijk om ’s avonds op comfortabele wijze een gezellig etentje te organiseren. De ruime en kwalitatief hoogwaardige tuinsets bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vormen een sieraad voor uw tuin en zijn nagenoeg geheel onderhoudsvrij.

Vindt u loungen in uw tuin belangrijker dan dineren? Dan zijn de luxe loungesets op onze website de ideale keuze om meer plezier uit uw tuin te halen en talloze uurtjes heerlijk buiten te ontspannen. Een uitstekende middenweg tussen onze tuinsets en loungesets vormen onze lounge-dining sets, die loungen en dineren moeiteloos met elkaar verenigen.

2. Een goede parasol of zweefparasol

Natuurlijk is het niet prettig om elke dag talloze uren in de fel schijnende zomerzon door te brengen. Heeft u weinig bomen of andere hoge elementen in uw tuin? Dan zijn er waarschijnlijk weinig plekken met natuurlijke schaduw? Een goede parasol of zweefparasol vormt in dat geval de oplossing bij uitstek.

Een zweefparasol biedt een aantal grote voordelen ten opzichte van een conventionele parasol. Zo is er onder de parasol meer ruimte voor tuinmeubelen zoals uw tuinset of loungeset en biedt de parasol aan meer mensen beschutting. Een zweefparasol in uw tuin ziet er daarnaast zeer stijlvol uit en lijkt bijna te zweven boven de grond.

3. Een buitenkeuken van hoge kwaliteit

Heeft u een mooie tuinset of lounge-dining set in uw tuin? Dan is het zonde om bij mooi weer niet regelmatig in de tuin te eten. Continu heen en weer lopen tussen de keuken en uw tuin kan echter danig gaan vervelen. Een buitenkeuken van hoge kwaliteit lost dit eenvoudig op en dient moeiteloos als vervanging van uw binnenkeuken.

Op de website van Oude Wesselink Tuinmeubelen vindt u bijvoorbeeld de Outdoorchef Canberra 4 G, een zeer luxe barbecue die momenteel meer dan 100 euro is afgeprijsd. Deze buitenkeuken is onder meer voorzien van 4 branders, elektrische ontsteking en een handige temperatuurmeter. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te reinigen en gemakkelijk verrijdbaar.

4. Een terraskachel voor frisse avonden

Tijdens de wat frissere zomeravonden kiezen veel mensen ervoor de warmte van hun huis op te zoeken. Jammer, want met de juiste terraskachel kunt u zonder enige problemen nog vele uren in de tuin doorbrengen. Een goede terraskachel zorgt namelijk zelfs in de winter voor een warme tuin. Zo kunt u vrijwel het hele jaar door genieten van uw tuin.

Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen bieden we u de voordelige Terras Kachel Paris, die zich naast zijn lage prijs onderscheidt door een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze terraskachel is dankzij de bijgeleverde prikstok bovendien eenvoudig leeg te maken en voorziet uw tuin met zijn geborstelde afwerking van een luxueuze uitstraling.

4 onmisbare dingen voor een luxe tuin