Laatste Najaar Sale op tuinmeubelen


Als u op zoek bent naar kwalitatief goede tuinmeubelen en tuinaccessoires voor vriendelijke prijzen, dan bent u bij Oude Wesselink Tuinmeubelen helemaal op uw plek! In onze showroom in Geesteren (Overijssel) vindt u meer dan 1000 m² oppervlak met een grote uitrusting van alle artikelen op het gebied van tuinmeubelen en tuinaccessoires. Wij verkopen tuinmeubelen van eigen merk, maar ook exclusieve merken als Garden Impressions, Royal Garden, Hartman en Platinum staan in onze showroom. Naast de reguliere verkoop bieden wij jaarlijks meer dan 40 tuinmeubelen en tuinaccessoires aan in onze outlet.

Januari is de tijd om voordelig tuinmeubelen in te slaan

De laatste winter collecties zijn zo goed als uitverkocht, maar voordat we onze klanten met nieuwe tuinmeubel collecties verrassen, hebben we besloten de populairste tuinmeubelen en loungesets in prijs te verlagen! Dat is nog niet alles.. Naast een flinke prijsverlaging organiseren we een Cash Back actie in de maand januari, om het jaar direct goed te beginnen. Onze klanten ontvangen op elke bestelling vanaf € 500,- maar liefst € 50,- retour en een geheel gratis beschermhoes voor de tuin- of loungeset!

Populaire loungesets

In 2017 hebben we voor een aantal van onze loungesets de populariteit flink zien toenemen, neem bijvoorbeeld de Las Palmas loungeset

Ook de Minnesota is een hoog kwalitatieve loungeset voor een zeer gunstige prijs

Minnesota Loungeset Oude Wesselink Tuinmeubelen Geesteren

Minnesota Loungeset Oude Wesselink Tuinmeubelen Geesteren

Tuinmeubelen outlet

Omdat wij de aanbiedingen het hele jaar door vervangen en aanvullen is het raadzaam om onze tuinmeubel outlet afdeling in de gaten te houden. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige hardhouten tuinstoel of dat u een complete lounge- en diningset wilt aanschaffen; Oude Wesselink Tuinmeubelen heeft voor iedere wens genoeg in huis. Daarnaast bezorgen wij bij een vanaf prijs van €500,- kosteloos de tuinmeubelen of tuinaccessoires bij u thuis. Houdt u ervan om te genieten van uw tuin en stelt u kwaliteit en zitcomfort zeer op prijs? Kom dan snel naar onze showroom of bekijk onze mooie outlet artikelen in onze webshop!

Laatste Najaar Sale op tuinmeubelen